enfies

Finnish Article

Finnish Article

finlandflag 42908

 

Tervetuloa Sol Simple Real Estate

Sol Simple Properties tarjoaa henkilökohtaista ja ammattimaista kiinteistöpalvelua sekä ostajille että myyjille Costa del Solilla.

Verkkosivustomme mainostaa omia suoria listauksia ja 100´s yhteistyötä tekevien välittäjien, jotka antavat sinulle pääsyn koko markkinoille, Voimme järjestää katselmuksia kaikille mainostetuille kiinteistöille, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin nähdäksesi suosikkisi Costa del Solin kiinteistöjä.

Ostajat - Tarjoamme henkilökohtaista ja erittäin kokenutta kiinteistöjen löytäjien palvelua ja pyrimme yksinkertaistamaan tutkimusta, katseluja ja ostoprosessia omistamalla niin paljon aikaa kuin tarvitset löytääksesi ja ostaaksesi sinulle täydellisen kiinteistön.

Myyjät - Toimimme nimitettynä myyntipäällikkönä, tarjoamme ilmaisen arvion, ammattimaista markkinointia sekä järjestämme ja osallistumme katselmuksiin omille asiakkaillemme ja muiden toimistojen esittelemille asiakkaillemme.

Pyrimme rakentamaan pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa rehellisen ja suoraviivaisen lähestymistapamme ja ammattitaitomme avulla ja omistamme niin paljon aikaa kuin tarvitset uuden kiinteistön etsinnän ja oston aikana tai myydessämme kiinteistösi.

Olemme erikoistuneet Costa del Solin erittäin haluttuun osaan Mijas Costan ja Marbellan välillä, joka kattaa joitakin halutuimpia paikkoja asua, kuten Mijas Costa, mukaan lukien La Cala de Mijas, Calahonda, Riviera del Sol ja Miraflores Cabopinoon, Elviriaan, Marbellaan, Los Monterosiin, Puerto Banusiin ja Nueva Andaluciaan, mikä antaa meille laajan läpileikkauksen laadukkaista kiinteistöistä.

Etsitpä sitten loma-asuntoa, pysyvää asuinpaikkaa tai kiinteistösijoitusta, joko ostamista tai myymistä, me voimme palvella sinua.

Buyers Guide

Invalid Input

Stay ahead of the market - New listings straight to your inbox

Tell us your requirements

What type of property are you looking for?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

If you know the name of the area where you would like to buy or if you are looking in a specific complex then let us know the name.

Invalid Input
Please type your full name.
Invalid email address.
Please type your full name.
Invalid Input

Chat with us on WhatsApp
Close and go back to page